Themawandelingen

  Themawandelingen

  In samenwerking met Amersfoortse gidsen hebben wij een aantal leuke themawandelingen.
  Met haar centrale ligging en goed bewaard gebleven middeleeuwse centrum is Amersfoort absoluut een bezoek waard. De oude binnenstad is compact en prima te voet te verkennen.
  Amersfoort heeft een rijke geschiedenis, waar veel leuke verhalen over te vertellen zijn. Amersfoortse gidsen biedt verschillende routes en themawandelingen aan zoals bierwandeling, hofje Armen de Poth, culinaire wandeling of kinderwandeling

  De themawandelingen zoals hieronder omschreven zijn excl. horeca en kunt u boeken in combinatie met een kopje koffie of thee met gebak voor €9,95 per persoon, in combinatie met een lunch vanaf €17,50 per persoon en met een 3 gangen diner vanaf €30.50 per persoon.

  Bierwandeling

  Wandel in een uur langs plekken die verbonden zijn met het Amersfoortse bierverleden en proef na afloop een echt Amersfoorts biertje in de stadsbrouwerij De Drie Ringen.

  Kosten

  Vanaf 6 personen € 11.95 euro per persoon en vanaf 10 personen €9,95 euro per persoon.

  Mondriaanwandeling

  Het einde van de negentiende eeuw, de periode waarin Piet Mondriaan opgroeide, is een periode gekenmerkt door contrasten: armoede en nieuwe welvaart, vooruitgang en behoud. Tijdens de thematische stadswandeling ‘Amersfoort in de jeugd van Mondriaan’ laat een gids u met behulp van verhalen en foto’s van Archief Eemland kennismaken met deze dynamische periode, om zo de stad door de ogen van de jonge Mondriaan tot leven te brengen.

  Kosten

  De themawandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €5.00 per persoon. Deze wandeling kan geboekt worden vanaf 17 personen

  Mondriaan museum

  De stadswandeling is uit te breiden met een museum bezoek aan het mondriaan museum. U kunt dan naar binnen voor €6.00 i.p.v. €8.00 p.p..

  Weddingwalk

  Gaan jullie trouwen en zoeken jullie nog een leuke activiteit voor de gasten? Een weddingwalk is een wandeling op maat langs al jullie favoriete plekjes in de stad!
  Vooraf maken jullie een afspraak om de route uit te stippelen en op de dag zelf neemt de gids de gasten mee langs al deze speciale plekken en zet de gasten af op jullie gewenste plek.

  Kosten:

  Een weddingwalk kost €95.00 per gids en €75.00 bij iedere volgende gids. Maximaal 25 personen per gids.

  Interesse?

  Meer informatie of dit arrangement bespreken? Neemt u dan contact met ons op via telefoon of ons contact formulier.

  📞 033 465 94 74