Menukaart juni

Zoete gerechten

Appeltaart met rozijnen en kaneel 4
Cheesecake met sinaasappelgelei 4
Brownie met rood fruit 4
+ slagroom 0.5

Lunchkaart 12:00 uur – 17:00 uur

Kroketten 8.5
met boerenbrood en mosterd

Broodje “Broers” 9.5
Turks brood met Turkse worst, tomaat, ui en pittige kruiden

Tosti “Broers” 7.5
Turks brood met pesto, tomaat, ham, kaas en ui uit de oven

Eitje “Broers” 9.5
Scharrelei 3 stuks gebakken met ham en/of kaas

Salade vegetarisch 12.5
Gemengde salade met brie, noten, komkommer en zongedroogde tomaten

Salade vis 12.5
Gemengde salade met gerookte zalm, ei, tomaat, komkommer en dille mayonaise

Salade Vlees 12.5
Gemengde salade met carpaccio, Parmezaanze kaas, pijnboompitten, rucola en balsamico siroop

Diner vanaf 17:30 uur 

Voorgerechten

Carpacciorol 9.5
met basilicummayonaise, pijnboompitten, krokante wrap en Parmezaanse kaas

Gemarineerde zalm 9.5
met komkommer, pastinaak en limoncelloschuim

Geitenkaas crème brulee 12
Met vijgen, rode bietenijs en mosterddressing

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet 22.5
met mosterd parelgort

Tonijnfilet 24.5
met rode biet en wasabi crème

Paddenstoelen risotto  18
met truffel, rucola en Parmezaanse kaas

Lasagne 18
van groene kruiden, champignons, knoflook en fetakaas

Gemarineerde ossenhaasspies 22.5
met gepofte knoflookmayonaise

Dry age entrecote 24.5
met romige bospaddenstoelensaus

Big brother burger 16.5
200 gram rundvleesburger, kaas, sla, tomaat, ui, spek-ui mayonaise

Nagerechten 

Luxe koffie “De Vier Broers” 8

Witte chocoladetaart 8
met koffie ijs en sinaasappel

Kaasplank 10.5
van 3 soorten kaas met vijgenjam en notenbrood

Drie gangen diner voor 34.5 per persoon
Vier gangen verrassingsmenu 39.5 per persoon