Groepen

Keuzemenu Diner

Keuzemenu’s voor groepen


Deze keuzemenu’s zijn te bestellen vanaf 10 personen.
Per gezelschap kunt u 1 van de 3 keuzemenu’s kiezen.
Uiteraard kunnen we het menu aanpassen aan uw wensen.

Keuzemenu 1


Voorgerechten

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met oude Reypenaer kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

Hollandse garnalen en gerookte forel in een krokant jasje met saffraan mayonaise

Uiensoep met kaascrouton

Salade met gebrande geitenkaas, rode biet en acetomayonaise *

Hoofdgerechten

Gewokte kipfilet met oosterse groente en cashewnoten

Gegrilde Ierse biefstukmedaillons met gerookte paprikajus

Gebakken zalm met polenta en basilicummayonaise

Gebakken polenta met gegrilde portobello, blauwe kaas en walnoten*

Spinazie taartje met feta en pijnboompitten*

Nagerechten

Dame blanche – 3 bolletjes boerenroomijs met warme chocoladesaus en slagroom

Romige pannacotta met gemarineerde peer en perensorbet

3 bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom


€ 25,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Keuzemenu 2


Voorgerechten

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met oude Reypenaer kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

3 bereidingen van rode biet: bieterbal, geroosters en krokant met aceto mayonaise*

Gefrituurde tongfilet met remoulade

Parmaham met gemarineerde meloen, koffie ijs en aceto balsamico

Hoofdgerechten

In ganzenvet gegaarde eendenbout met gepofte knoflookjus

Varkenshaas met champignonsaus

Oosterse wokgroente met sojasaus*

Gegrilde tonijnfilet met oosterse saus

Nagerechten

Loempia van appeltaart met kaneelsuiker, vanille creme fraiche en kaneelroomijs

Nougatine parfait met fudge, maldon, pure chocolade en slagroom

Chocolade brownie met luchtige pure chocolade


€ 27,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Keuzemenu 3


Voorgerechten

Hollandse garnalen en gerookte forel in een krokant jasje met saffraan mayonaise

Charcuterie

Little gem met krokante brie de meaux, walnoot en honing*

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met oude Reypenaer kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

Hoofdgerechten

Linquine pasta met bospaddenstoelen, baby artisjok en spinazie*

Gegrilde kalfsribeye met tomaat-dragonjus

Gegrilde varkenshaas met pulled pork, parmaham en BBQ saus

Gegrilde tonijnfilet met oosters groenten met sojasaus

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met bieslook beurre blanc

Nagerechten

Grand dessert: diverse lekkernijen van de chef *

Plateau met vier verschillende kaassoorten met appelstroop, noten en brood *
Advies: een bijpassend glaasje port € 3,50 per glas


€ 29,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Lunchmenu’s

Voor groepen en partijen
Onderstaande lunchmenu’s zijn te reserveren vanaf 10 personen
Vanaf 15 personen worden de menu’s in buffetvorm geserveerd

Lunchmenu 12,50 p.p.

Tomatensoep

Witte en/of bruine broodjes (2 broodjes per persoon) belegd met
boeren ham, jonge kaas of gerookte kip.
Diverse soorten handfruit
Onbeperkt koffie, thee en melk.
Overige drankjes gaan op nacalculatie.

Lunchmenu Deluxe 16,50 p.p.

Tomatensoep of uiensoep

Witte en bruine broodjes boeren wit en bruin brood en krentenbollen. Belegd met carpaccio, gerookte zalm, boeren ham, jonge kaas, gerookte kipfilet en diverse zoetwaren.
Diverse soorten handfruit
Roomboter en margarine
Kroket met mosterd
Rauwkostsalade
Onbeperkt koffie, thee en melk.
Overige drankjes gaan op nacalculatie.