English menu

Lunchmenu

Lunchmenu


Tomato soup 6.25
With basil and croutons

French onion soup 6.25
With cheese crouton

Uitsmijter 6.5
3 baked eggs from Leusden served on farm bread
With your choise  ham/bacon/cheese a piece 1.00

Two croquettes (Dutch snack) 8.25
With bread and mustard mayonnaise

Two vegatable croquettes (Dutch vegeterian snack) 8.25
With bread and mustard mayonaise

Sandwich smoked salmon 10,5
With cream cheese, avocado and jalapenos peppers

Sandwich Carpaccio 9.5
With truffle mayonnaise, pine nuts and Grana Padano

Broodje ‘Slee’ 8.75
Thinly sliced tenderloin with onion, leek and tomato

Toast ham/cheese 5

Sandwich goat cheese 6
With walnuts and honey

Salad shrimp 9.5
With siracha saucce and marinated cucumber

Salad smoked salmon 9.5
With  cream cheese, avocado and jalapenos peppers

Salad carpaccio 9.5
With truffle mayonnaise, pine nuts and Grana Padano

Salad beef tenderloin 9.5
With Blue d’Auvergne cheese and walnuts

Salad Goat cheese 8.75
With walnuts, beetroot, apple and honey

Salad crispy chicken 8.75
With mango and red pepper

Supplement bread with dip 2
Supplement fries with mayonnaise 3

Starters

Menu~ Starters 17 pm


Mushrooms ‘dordogne’ 9

Carpaccio 11
With Grana Padano, pine nuts and truffle mayonnaise

Smoked salmon 11.5
With cream cheese, avocado and jalapenos peppers

Goat cheese 8.5
With beetroot, apple and honey

Crispy chicken salad 9
With cashew nuts, mango and red pepper

Tomato soup 6.25
With basil and croutons

French onion soup 6.25
With cheese crouton

Main courses

Menu~ Maincourses 17 pm


Truffle risotto 16,5
With argula and Grana Padano

Pasta pesto cream sauce 14.5
With argula and Grana Padano

Pasta with smoked salmon 19
With Hollandaise sauce

Sole 23.5
Baked in butter and lemon

Mixed grill 23.5
With tenderloim. chicken fillet and pork tenderloin with garlic sauce

Stir-fried chicken fillet 18.5
With Oriantal vegetables and cashew nuts

Beeft entrecote 23.5
300 gram with peppersauce

Tenderlointips 22.5
With stroganoff sauce

Desserts

Menu ~ Desserts 17 pm


Desserts

Creme brulee 6.5
On a traditional way

Trifle 6,75
Of red fruit and cake

Cheesecake 7
With bastogne (cookies)

Cheese platter 9.5
With blue d’auvergne, Reypenaer V.S.O.P., goat cheese, brie and walnuts

Dame blanche 7
With chocolate sauce or a tipical Dutch liquer ‘advocaat’

Brownie 7
With vanilla ice cream

Menu ’t Kannetje

Menu ~ Menu ‘t Kannetje


4 course menu € 29,50

Roast beef with truffle mayonnaise
***
Soup of the day
***
Tenderloin with Tex-Mex butter
***
Trifle of red fruit

Menu ‘t Kannetje

Rosbief met truffelmayonaise
&
Soep van de dag
&
Diamanthaas met tex-mex boter
&
Trifle van rood fruit

€ 29,50

Zoetigheden

Cheesecake 4.25
Brownie 4.25
Appeltaart 4.25

Lunchkaart 12:00 uur – 17:00 uur

Tomatensoep 6.25
met basilicum en croutons

Franse uiensoep 6.25
Met kaascrouton

Uitsmijter 6.5
3 gebakken eieren uit Leusden
Supplement: ham/kaas/spek 1.00

Twee kroketten of twee groente kroketten* 8.25
met brood en mosterdmayonaise

Broodje gerookte zalm 10.5
Met roomkaas, avocado en jalapenõs pepers

Broodje carpaccio 9.5
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Grana Padano

Broodje Slee 8.75
Dun gesneden diamanthaas met ui, prei en tomaat

Tosti ham/kaas 5

Tosti geitenkaas 6
Met walnoten en honing

Salade gamba 9.5
Met siracha saus en gemarineerde komkommer

Salade gerookte zalm 9.5
Met roomkaas, avocado en jalapenõs pepers

Salade carpaccio 9.5
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Grana Padano

Salade gebakken ossenhaaspuntjes 9.25
Met Blue d’Auvergne en walnoten

Salade  geitenkaas 8.75
Met walnoten, rode bier, appel en honing

Salade krokante kip 8.75
Met mango en rode peper

Supplement brood met dip 2
Supplement friet met mayonaise 3

Diner vanaf 17:00 uur 

Voorgerechten

Champignons dordogne 9

Carpaccio 11
met Grana Padano, pijnboompitten en truffelmayonaise

Gerookte zalm 11.5
Met roomkaas, avocado en jalapenos pepers

Geitenkaas 8.5
met rode bieten, appel en honing

Salade krokante kipfilet 9
Met cashewnoten, mango en rode peper

Tomatensoep 6.25
Met basilicum en croutons

Franse uiensoep 6.25
Met kaascrouton

Hoofdgerechten

Truffelrisotto 16.5
Met rucola en Grana Padano

Lintpasta met pestoroomsaus 14.5
Met rucola en Grana Padano

Lintpasta gerookte zalm 19
Met Hollandaisesaus

Sliptong 23.5
In roomboter gebakken met citroen

Mixed grill 23.5
Met diamanthaas, kipfilet en varkenshaas met knoflooksaus

Gewokte kipfilet 18.5
Met Oosterse groente en cashewnoten

Runder entrecote 23.5
300 gram met pepersaus

Ossenhaaspuntjes 22.5
Met stroganoffsaus

Nagerechten 

Creme brulee 6.5
Op traditionele wijze

Trifle 6.75
van rood fruit en oma’s cake

Cheesecake 7
Met bastogne

Kaasplank 9.5
met blue d’Auvergne, Reypenaer V.S.O.P., geitenkaas, romige brie en walnoten

Dame blanche 7
Met chocoladesaus en/of advocaat

Brownie 7
Met vanilleijs

Zoetigheden

Cheesecake 4.25
Brownie 4.25
Appeltaart 4.25

Lunchkaart 12:00 uur – 17:00 uur

Tomatensoep 6.25
met basilicum en croutons

Franse uiensoep 6.25
Met kaascrouton

Uitsmijter 6.5
3 gebakken eieren uit Leusden
Supplement: ham/kaas/spek 1.00

Twee kroketten of twee groente kroketten* 8.25
met brood en mosterdmayonaise

Broodje gerookte zalm 10.5
Met roomkaas, avocado en jalapenõs pepers

Broodje carpaccio 9.5
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Grana Padano

Broodje Slee 8.75
Dun gesneden diamanthaas met ui, prei en tomaat

Tosti ham/kaas 5

Tosti geitenkaas 6
Met walnoten en honing

Salade gamba 9.5
Met siracha saus en gemarineerde komkommer

Salade gerookte zalm 9.5
Met roomkaas, avocado en jalapenõs pepers

Salade carpaccio 9.5
Met truffelmayonaise, pijnboompitten en Grana Padano

Salade gebakken ossenhaaspuntjes 9.25
Met Blue d’Auvergne en walnoten

Salade  geitenkaas 8.75
Met walnoten, rode bier, appel en honing

Salade krokante kip 8.75
Met mango en rode peper

Supplement brood met dip 2
Supplement friet met mayonaise 3

Diner vanaf 17:00 uur 

Voorgerechten

Champignons dordogne 9

Carpaccio 11
met Grana Padano, pijnboompitten en truffelmayonaise

Gerookte zalm 11.5
Met roomkaas, avocado en jalapenos pepers

Geitenkaas 8.5
met rode bieten, appel en honing

Salade krokante kipfilet 9
Met cashewnoten, mango en rode peper

Tomatensoep 6.25
Met basilicum en croutons

Franse uiensoep 6.25
Met kaascrouton

Hoofdgerechten

Truffelrisotto 16.5
Met rucola en Grana Padano

Lintpasta met pestoroomsaus 14.5
Met rucola en Grana Padano

Lintpasta gerookte zalm 19
Met Hollandaisesaus

Sliptong 23.5
In roomboter gebakken met citroen

Mixed grill 23.5
Met diamanthaas, kipfilet en varkenshaas met knoflooksaus

Gewokte kipfilet 18.5
Met Oosterse groente en cashewnoten

Runder entrecote 23.5
300 gram met pepersaus

Ossenhaaspuntjes 22.5
Met stroganoffsaus

Nagerechten 

Creme brulee 6.5
Op traditionele wijze

Trifle 6.75
van rood fruit en oma’s cake

Cheesecake 7
Met bastogne

Kaasplank 9.5
met blue d’Auvergne, Reypenaer V.S.O.P., geitenkaas, romige brie en walnoten

Dame blanche 7
Met chocoladesaus en/of advocaat

Brownie 7
Met vanilleijs

Keuzemenu Diner

Keuzemenu’s voor groepen


Deze keuzemenu’s zijn te bestellen vanaf 10 personen.
Per gezelschap kunt u 1 van de 3 keuzemenu’s kiezen.
Uiteraard kunnen we het menu aanpassen aan uw wensen. Bij het hoofdgerecht van de keuzemenu’s is 1 glas huiswijn per persoon inbegrepen.

Keuzemenu 1


Voorgerechten

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Aubergine kaviaar met krokant brood en oude kaas *

Salade met gerookte pepermakreel, kruidenroomkaas en citroen

Tomatensoep met room en croutons *

Hoofdgerechten

Gegrilde varkenshaas met brie en spek en paddenstoelensaus

Gewokte kipfilet met cashewnoten, Oosterse groenten en sojasaus

Ierse diamanthaas met kruidenboter

Gebakken kabeljauw met Hollandaisesaus

Oosters gewokte groenten met cashewnoten en sojasaus*

Nagerechten

Dame blanche, vanilleijs met warme chocoladesaus *

Brownie met roomijs en slagroom *

Cheesecake met citroensorbetijs *


€ 24,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Keuzemenu 2


Voorgerechten

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Rivierkreeft met grapefruit en citroenmayonaise

Serranoham met gemarineerde meloen

Salade geitenkaas met appel, honing en walnoten *

Hoofdgerechten

Geroosterde tonijn met oostersesaus

Gebakken ossenhaaspuntjes met Stroganoffsaus

Gebakken scholfilet met beurre Noisette, kappertjes, peterselie en citroen

Gebakken eendenborst van de Veluwe

Rösti van vergeten groenten met zoete aardappel *

Nagerechten

Brownie met een cappuccino van aardbeien *

Appeltaart met vanille-ijs en slagroom *

Crème brûlée klasiek *


€ 26,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Keuzemenu 3


Voorgerechten

Carpaccio de Italiano: dun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Geitenkaas uit de oven met spek en walnoten (ook vegetarisch) *

Vissoep met rivierkreeftjes, gamba’s en zalm

Serranoham met auberginekaviaar, oude kaas en krokant brood

Hoofdgerechten

Gebakken roodbaarsfilet met groene kruidenvinaigrette

3 soorten verse vis met Hollandaisesaus

Gegrilde tournedos met rode wijnsaus

Gewokte diamanthaas met gamba en huisgemaakte chilisaus

Rösti van vergeten groenten met braadworst van de vegetarische slager *

Nagerechten

Grand dessert: diverse lekkernijen van de chef *

Plateau van vier verschillende kaassoorten met appelstroop, noten en brood *
Advies: een bijpassend glaasje port 3,50 euro per glas


€ 28,50 per persoon

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Keuzemenu Lunch

Lunchmenu’s voor groepen


Voor groepen en partijen
Onderstaande lunchmenu’s kunt u bestellen vanaf 5 personen.

Lunchmenu I

2 broodjes en een kop soep:
een zacht wit bolletje met gerookte kipfilet, een zacht bruin bolletje met kaas en een kop tomatensoep
Inclusief een kop koffie, thee of melk

Een ambachtelijke kroket meerprijs 1,50 euro p.p. met broodje 2.50 euro p.p.


€ 9,95 per persoon

Lunchmenu II

Een luxe broodje van de lunchkaart met keuze uit:

* gerookte zalm en roomkaas
* carpaccio, oude kaas en pijnboompitten
* geitenkaas, honing en pijnboompitten

Geserveerd op bruin boerenbrood
Inclusief een kop koffie, thee of melk

€ 8,95 per persoon

Lunchmenu III

Dit is een 2-gangenlunchmenu met een kop soep vooraf en een salade als hoofdgerecht.

Als voorafje heeft u de keuze uit:
* Tomatensoep met room en croutons
* Uiensoep met kaas en croutons
* Runderbouillon met tuinkruiden

De tweede gang bestaat uit een keuze uit:
* Een salade met gerookte kip
* Lauwwarme salade met geitenkaas, honing en noten
* Een salade met gerookte zalm, kappertjes en franse dressing

Inclusief een kop koffie, thee of melk


€ 12,95 per persoon

Bovenstaande lunchmenu’s kunt u uitbreiden met diverse broodjes en gerechten.
Ook een eigen combinatie maken uit de a la carte lunchkaart is mogelijk.

Lunchbuffet

Voor groepen en partijen
Onderstaand lunchbuffet kunt u bestellen vanaf 5 personen.Lunchbuffet 12,50 euro

Op ons lunchbuffet vindt u witte en bruine broodjes, stokbrood, boerenbrood, ham, kaas, kipfilet, groente quiche, tomatensoep, boter, kruidenboter, jam, hagelslag en ambachtelijke kroketten. Koffie, thee en melk is bij de prijs inbegrepen. Overige drankjes gaan op nacalculatie.

Broodtafel van de chef 17,50 euro

De broodtafel van de chef is de luxere variant van het lunchbuffet. De volgende extra’s worden erbij geserveerd: roomboter croissant, suikerbrood, beleg als carpaccio en geitenkaas. Naast de koffie, thee en melk wordt er een glas versgeperste jus d’orange bij geserveerd.